Vacature algemeen fysiotherapeut(e)

Gepubliceerd op 17 februari 2024 om 12:17

Vacature Algemeen Fysiotherapeut(e) – 16-24 uur

Wil jij werken in een spiksplinternieuwe fysiotherapiepraktijk? Dan is dit je kans! We zijn op zoek naar een leuke nieuwe collega. Voor 2-3 dagen per week met mogelijkheid tot groei naar meer dagen wanneer gewenst. Het hebben van de specialisatie echografie of manuele therapie of interesse om één van deze opleidingen te volgen is een pré!

 

FysioFit Kilder is in 2019 opgericht en is inmiddels een begrip in Kilder. De praktijk biedt fysiotherapie, manuele therapie, dry needling, echografie, EPTE, shockwave, medisch fitness/FysioFit en ZwangerFit aan. De praktijk is in oktober 2023 verhuisd naar een nieuwe locatie. Hier beschikken we over 4 behandelkamers en in de verdere toekomst 2 grote oefenzalen.

 

Profiel

Je bent ondernemend, zelfstandig, klantgericht en hebt kwaliteit hoog in het vaandel staan! Bij voorkeur ben je bekend met dossiervorming in SpotOnMedics.

 

Wat biedt Fysiofit Kilder?

Fysiofit Kilder biedt je een leuke, moderne en zelfstandige werkplek met veel mogelijkheden tot groei en ontwikkeling. Er is ruimte voor intern overleg/scholingen en eigen ideeën of visies worden ook zeer gewaardeerd. Er worden goede arbeidsvoorwaarden geboden en een vast salaris.

Ben je enthousiast geworden? Dan nodig ik je van harte uit om je sollicitatiebrief en CV met foto te sturen naar info@fysiofitkilder.nl t.a.v. Marieke Buitenhuis.