FysioFit 65+

Fysiofit 65+ is sporten onder begeleiding van een fysiotherapeut/manueel therapeut. Hierbij wordt gewerkt aan uw persoonlijke doelen. U traint in een groepje van maximaal 5 personen, 1 uur lang. Soms wordt er gebruik gemaakt van oefeningen in groepsverband, andere keren meer individueel of gemixt, afhankelijk van de wensen. Bij FysioFit 65+ wordt er onder andere aandacht besteed aan de hartconditie, verbetering van de longconditie, meer kracht voor activiteiten in het algemeen dagelijks leven, coördinatie en balans. Maar belangrijk punt is dat er vooral plezier is in het bewegen en dat u daardoor gezond blijft! Naast de FysioFit 65+ wordt er ook reguliere FysioFit aangeboden.

Verbeter uw conditie of zorg voor een gezondere leefstijl door specifieke training onder professionele begeleiding. Neem voor meer informatie contact op!

 

Kosten:

1x per week FysioFit 65+: €47,50 per maand

2x per week FysioFit 65+: €67,50 per maand

Pakket van 10 lessen: €140,-

 

Tijden:

Elke maandag en donderdag van 10:00-11:00 uur, met daarna de mogelijkheid voor een lekkere kop koffie

 

Voordat u begint met FysioFit 65+ starten we met een intakegesprek. Dit gesprek is samen met de begeleidend fysiotherapeut en duurt ongeveer 30 minuten. Hierin worden uw wensen en doelen dan tevens besproken.

Wilt u wel graag meedoen maar kunt u niet op bovengenoemde tijden, laat het mij dan weten. U zal dan op een lijst gezet worden en dan zal er gekeken worden of er een nieuwe groep gestart kan worden.