Nieuwsbrief oktober Fysiofit Kilder

Gepubliceerd op 13 oktober 2023 om 21:42

Zwangerfit

Babynieuws

De afgelopen twee maanden zijn er weer een hoop dames van de Zwangerfit bevallen. De namen van de baby’s zijn: Roan, Saar, Loren, Tess, Tijn en Hidde. Nogmaals van harte gefeliciteerd en veel geluk samen!

Ben je zwanger en wil je ook sporten onder begeleiding? Meld je dan nu aan voor ZwangerFit! Klik hier.

Update verbouwing

Molenweg 2B Kilder

Ja ja het is nu dan bijna echt zover. De laatste weken van het klussen zijn aangebroken. Afgelopen maand is de vloer gelegd, het systeemplafond geplaatst, zijn de deuren/ramen met folie beplakt en hebben we een bord aan de weg gekregen. Wij gaan de komende weken nog even de laatste puntjes afwerken en verwelkomen jullie dan graag vanaf maandag 30 oktober, voor therapie, op de Molenweg 2B. Een officieel openingsfeest volgt later nog

Nekpijn

Informatie over nekpijn

Pijn in de nek kan veel verschillende oorzaken hebben; van een verkeerde slaap- of werkhouding, van een eenmalige rare beweging of stress. Pijn in de nek komt veel voor en is meestal afkomstig uit de bewegende delen van de nek: de spieren, de banden en de kleine gewrichten. 

Nekpijn is vaak een zeurende pijn die wordt gevoeld aan één of beide kanten van de nek of bovenop de schouders. Soms kan het hoofd minder goed gedraaid worden; omkijken is dan bijvoorbeeld lastig. Vanuit de nek kan ook hoofdpijn ervaren worden en/of uitstralende pijn naar de armen en tintelingen in de hand of vingers. Soms is er minder kracht in de hand en kan de beweging van de arm niet goed gestuurd meer worden. 

De fysio-/manueel therapeut zal op zoek gaan naar de oorzaak van de nekklachten en vervolgens een persoonlijk gericht behandelplan voor opstellen.

Mocht u last hebben van de nek of twijfelt u, of de klachten die u heeft, vanuit de nek komen? Twijfel dan niet langer en neem contact op.

Zorgkaart Nederland

Waardering plaatsen

Wist u dat u ons kunt beoordelen op Zorgkaart Nederland? Aan het einde van de therapie sturen we u, indien gewenst, een vragenlijst om ons te beoordelen. Echter kunt u ook zelf een beoordeling schrijven. U zou ons helpen om dit in te vullen zodat anderen mensen geholpen worden in een keuze van een fysiotherapeut. U kunt hier klikken om een beoordeling achter te laten.