Eline Meijer

Ik ben opgegroeid en woonachtig in Gendringen. In januari 2021 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut op Hogeschool Saxion te Enschede. Vanuit mijn interesse in het menselijk lichaam heb ik oorspronkelijk gekozen voor de opleiding oefentherapie Cesar, die ik in 2016 succesvol heb afgerond. Aangezien ik mij verder wilde verdiepen, besloot ik een tweede opleiding te volgen, namelijk fysiotherapie. De combinatie van oefentherapie Cesar en fysiotherapie zorgt voor een brede basis aan kennis, inzicht en behandelmogelijkheden. 

Ik heb ontzettend veel zin om in het werkveld aan de slag te gaan en start daarom in maart 2021 bij Fysiofit Kilder. Mijn interesse in het vak fysiotherapie is erg breed. Door stages heb ik ondervonden dat ik veel affiniteit heb met sport, ouderen en kinderen. Bovendien wil ik mij voortdurend blijven ontwikkelen als therapeut. Dit wil ik doen door mij de aankomende tijd te specialiseren in onder andere dry needling en schouderproblematiek. 

In mijn vrije tijd ben ik graag op het voetbalveld om een wedstrijd te spelen, maar daarnaast ben ik ook verzorger van de damesafdeling. Ik ben een echte sportieveling en ben vaak te vinden in de natuur. Verder ga ik regelmatig boulderen, hardlopen en pak ik af en toe de racefiets. 

BIG-nummer: 19928900504