Nieuws

Vacature manueel therapeut(e) 16-24 uur

Wil jij werken in een spiksplinternieuwe fysiotherapiepraktijk? Dan is dit je kans! In verband met de snelle groei aan patiënten, zijn wij op zoek naar een leuke nieuwe collega. Voor 2-3 dagen per week met mogelijkheid tot uitbreiding van uren, wanneer gewenst. Het hebben van de specialisatie echografie of interesse om deze cursus te volgen is een pré!

Lees meer »

Vacature algemeen fysiotherapeut(e) 16-24 uur

Wil jij werken in een spiksplinternieuwe fysiotherapiepraktijk? Dan is dit je kans! In verband met de snelle groei aan patiënten, zijn wij op zoek naar een leuke nieuwe collega. Voor 2-3 dagen per week met mogelijkheid tot uitbreiding van uren, wanneer gewenst. Het hebben van de specialisatie echografie of manuele therapie of interesse om één van deze opleidingen te volgen is een pré!

Lees meer »

Nieuwsbrief oktober Fysiofit Kilder

De afgelopen twee maanden zijn er weer een hoop dames van de Zwangerfit bevallen. De namen van de baby’s zijn: Roan, Saar, Loren, Tess, Tijn en Hidde. Nogmaals van harte gefeliciteerd en veel geluk samen!

Lees meer »

Babymassage

Jaa... nu dan eindelijk bij ons ook de mogelijkheid voor het volgen van een cursus babymassage met jouw baby. In de cursus babymassage worden stap voor stap alle massagetechnieken geleerd om jouw kleintje te laten ontspannen. Is jouw baby te vroeg geboren, onrustig, een slechte slaper of heeft hij last van darmkrampjes? Of vind je het vooral fijn om liefdevol en aandachtig met je baby bezig te zijn en jullie band te versterken? Dan is de cursus babymassage mogelijk wat voor jou. Kijk voor meer informatie op deze pagina.

Lees meer »

Nieuw in de praktijk!

De maand december staat in het teken van geschenken. Wij merkten dat we toe waren aan wat nieuws en hebben onszelf daarom een shockwave apparaat cadeau gegeven! Nu vraagt u zich mogelijk af, 'oké, wat kan je hiermee en wat houdt dit in?'. Dit kunt u lezen op de volgende pagina. 

Lees meer »

Zorgverzekering 2022

Het is weer zover, 2021 loopt op zijn eind en 2022 staat voor de deur. Altijd weer een reden om even goed te kijken naar uw zorgverzekering. Wilt u goed verzekerd zijn in 2022 voor fysiotherapie? Dan staat hiernaast een handig overzicht met de beste zorgverzekering voor fysiotherapie in 2022. 

Lees meer »

Baby news!

HOERA!!!! Marieke, Mark en Maud zijn woensdag 11 augustus trotse ouders en grote zus geworden van hun zoon en broertje Mats. De bevalling is goed verlopen en er wordt volop genoten van dit heerlijk en tevreden mannetje! Marieke geniet nu lekker van haar verlof en hoopt eind oktober weer in de praktijk aanwezig te zijn! 

Lees meer »

Schouderklachten of pijn rondom het schoudergewricht?

Heeft u last bij het aantrekken van uw jas? Kunt u uw sport niet uitoefenen vanwege schietende pijn in de schouder of omdat u de beweging niet kunt maken? Kunt u ’s nachts niet slapen op uw pijnlijke schouder? Dit zijn zo een paar voorbeelden die passen bij schouderproblematiek.

Lees meer »

Wil je starten met hardlopen of opnieuw beginnen?

Ben jij van plan om voor het eerst te starten met hardlopen of wil je het na een lange periode rust weer oppakken? Maar weet je niet hoe je dit moet aanpakken en wil je blessures voorkomen? Hieronder zullen wij je bruikbare informatie geven die jou op weg kunnen helpen om te starten met hardlopen of het weer op te pakken.

Lees meer »

Klachten bij thuiswerken?

Door corona zijn nu veel mensen verplicht tot thuiswerken. Of misschien werkte je al gedeeltelijk thuis maar door corona nu nog meer. Dit kan gepaard gaan met lichamelijke klachten. Zit jij bijvoorbeeld ook nog steeds aan de keukentafel te werken? Of Is je werkplek niet voldoende ergonomisch afgesteld, zoals op je werk? Werk je steeds meer uren achter elkaar door en neem je onvoldoende pauzes? En hoe vaak sta je eigenlijk op van je werkplek?

Lees meer »