Schouderklachten

Pijn in de schouder kan veel verschillende oorzaken hebben; van een verkeerde beweging met sporten, overbelasting in het werk tot artrose in het gewricht. De fysiotherapeut zal daarom als eerste op zoek gaan naar de oorzaak van je schouderklachten. Afhankelijk van de uitkomst zijn er vervolgens verschillende behandelingen mogelijk. 

Fysiofit Kilder is gespecialiseerd in het behandelen van schouderklachten, van sportblessures tot revalidatie na een schouderoperatie.

Onderzoek en behandeling

Afhankelijk van de uitkomsten van het onderzoek zijn er verschillende behandelmogelijkheden voor klachten aan de schouder.

Fysiotherapie na schouderoperatie

Er zijn contacten met de ziekenhuizen in deze regio en je kunt bij FysioFit Kilder terecht voor de revalidatie na een schouder operatie. 

FysioFit Kilder is aangesloten bij het schoudernetwerk. Dit is een samenwerkingsverband van fysiotherapeuten uit de regio, die zich gespecialiseerd hebben in de schouder. 

Naast scholing en het delen van kennis wordt het netwerk gebruikt om contacten te leggen en te onderhouden met orthopeden uit de regio. Door de goede samenwerking en communicatie met orthopeden uit de regio bent u verzekerd van zorg die afgestemd is op uw individuele klacht.  Zie ook www.schoudernetwerk.nl