Vacature manueel therapeut(e) 16-24 uur

Gepubliceerd op 21 mei 2024 om 23:17

Wil jij werken in een spiksplinternieuwe fysiotherapiepraktijk? Dan is dit je kans! In verband met de snelle groei aan patiënten, zijn wij op zoek naar een leuke nieuwe collega. Voor 2-3 dagen per week met mogelijkheid tot uitbreiding van uren, wanneer gewenst. Het hebben van de specialisatie echografie of interesse om deze cursus te volgen is een pré!

 

FysioFit Kilder is in 2019 opgericht en is inmiddels een begrip in Kilder. De praktijk biedt fysiotherapie, manuele therapie, dry needling, echografie, EPTE, shockwave, medisch fitness/FysioFit en ZwangerFit aan. De praktijk is in oktober 2023 verhuisd naar een nieuwe locatie. Hier beschikken wij over 4 behandelkamers en in de verdere toekomst 2 grote oefenzalen.

 

Profiel

Je bent ondernemend, zelfstandig, klantgericht en hebt kwaliteit hoog in het vaandel staan! Bij voorkeur ben je bekend met dossiervorming in SpotOnMedics.

 

Wat biedt Fysiofit Kilder?

Fysiofit Kilder biedt je een leuke, moderne en zelfstandige werkplek met veel mogelijkheden tot groei en ontwikkeling. Er is ruimte voor intern overleg/scholingen en eigen ideeën of visies worden ook zeer gewaardeerd. Er worden goede arbeidsvoorwaarden geboden en een vast salaris.

Ben je enthousiast geworden? Dan nodig ik je van harte uit om je sollicitatiebrief en CV met foto te sturen naar info@fysiofitkilder.nl t.a.v. Marieke Buitenhuis.