Vacature Algemeen fysiotherapeut

Gepubliceerd op 7 januari 2021 om 14:22

FysioFit Kilder is een eenmanspraktijk in Kilder die sinds november 2019 geopend is. De praktijk bevindt zich naast de huisartsenpraktijk Kilder. De praktijk biedt fysiotherapie, manuele therapie, medical taping, echografie, medisch fitness/FysioFit en ZwangerFit aan.

In verband met de groei van het aantal patiënten zoek ik nu een collega fysiotherapeut voor 2 dagen per week. Het hebben van de master manuele therapie of in opleiding hiervoor is een pré!

Profiel

Je bent ondernemend, zelfstandig, klantgericht en hebt kwaliteit hoog in het vaandel staan! Bij voorkeur ben je bekend met dossiervorming in SpotOnMedics.

Wat biedt Fysiofit Kilder

Fysiofit Kilder biedt je een leuke, moderne en zelfstandige werkplek met veel mogelijkheden tot groei en ontwikkeling. Er wordt een arbeidsovereenkomst geboden voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast contract en eventueel uitbreiding van uren.

Ben je enthousiast geworden? Dan nodig ik je van harte uit om je sollicitatiebrief en CV met foto te sturen naar info@fysiofitkilder.nl t.a.v. Marieke Buitenhuis.