Afspraken

Praktijkuren

Maandag: 8:30-17:00 uur

Dinsdag: 8:00-17:30 uur

Donderdag: 8.30-20:00 uur

Adres

Fysiofit Kilder

Pastoor Bluemersstraat 4

7035 AP Kilder


CORONAVIRUS

Op advies van het KNGF (genootschap voor fysiotherapie) en het RIVM heb ik per direct het behandelbeleid van de praktijk aan moeten passen.

Gisteravond (23 maart) heeft de regering, op advies van het RIVM, de maatregelen met betrekking tot het Coronavirus aangescherpt. Dit heeft helaas ook gevolgen voor de behandelingen fysiotherapie. Het KNGF heeft vastgesteld dat behandeling van patiënten die geen symptomen van een coronabesmetting vertonen, niet meer zonder meer mogelijk is.

Het KNGF kwam tot deze conclusie op basis van voortschrijdend inzicht en signalen die er op wijzen, dat het zeer goed mogelijk is dat mensen die (nog) geen symptomen vertonen, toch het virus kunnen overbrengen.

Dit betekent dat ik alleen bij hoge uitzondering in overleg met uw (huis)arts kan behandelen in de praktijk of bij uw thuis. Neem contact met mij op indien u wenst hier gebruik van te willen maken.

Daarnaast bied ik u nu de mogelijkheid om een consult op afstand te doen via videobellen. Daarbij bespreek ik bijvoorbeeld met u wat de klachten zijn, hoe u het beste met deze klachten kunt omgaan en welke oefeningen u het beste kunt doen. Daarnaast kan ik u tijdens het videobellen oefeningen toesturen die u vervolgens later nog als huiswerkprogramma (met uitleg en video's) kunt terugkijken.  

Ook een telefonisch consult behoort tot de mogelijkheden waarbij ik u advies kan geven over wat u bijvoorbeeld zelf kunt doen bij bepaalde klachten.

 

De praktijk blijft echter in alle gevallen telefonisch en per e-mail bereikbaar dus schroom niet, bij vragen die u heeft, om contact op te nemen.


NIEUWS

DIENSTEN